Uw tuin creatief ontwerpen is het werk van een specialist.

Waarom een tuin laten ontwerpen?

Een tuin kan zoveel meer zijn. Zoveel meer dan de verplichte gazon en daarrond de door de jaren heen verzamelde planten… Wij maken er een hoofdzaak van om uit te vinden welk geluk jullie zoeken in dat stuk grond rond uw huis. Dat kan rust zijn… of inspiratie… of recreatie… Wij zijn er voor u om dit samen uit te zoeken en op door te gaan. Van daaruit gaan we aan de slag om al uw ideeën te verwerken tot het perfecte tuinontwerp! Op zoek naar een tuinontwerper in Zele, Lokeren, Waasmunster, Berlare, Hamme, Dendermonde, Lochristi, Sint-Niklaas en bij uitbreiding heel het waasland, dan ben je bij Alba Tuindesign aan het juiste adres

Tuinontwerp Alba Tuindesign

Grote passie en ambitie

Vanuit ons jarenlange ervaring, grote passie en ambitie om voor u de perfecte tuin te realiseren, bieden wij u een totaalpakket aan van start tot finish. We beginnen met een verkennend gesprek, waar we al uw wensen gaan onderzoeken. Welke stijl van tuin vindt u mooi, welke objecten moeten er aanwezig zijn, speeltuigen voor de kinderen, een waterpartij of zwembad… zelfs het interieur van uw huis kan ons de nodige inspiratie geven!

2D en 3D-voorstelling van uw toekomstige tuin

Dan begint voor ons de opdracht om u met onze visie mee te nemen in het boeiende proces van het ontwerp! Eens aan de tekentafel proberen we om u 2 tot 3 voorontwerpen te geven, van waar u als het ware als een puzzel het finale ontwerp zelf kan bepalen! Wij bieden u gedurende dit gehele proces, onze kennis en visie aan om de juiste keuzes te kunnen maken. Op het einde krijgt u zowel een 2D en een 3D-voorstelling van uw toekomstige tuin, zodat u alles perfect kunt voorstellen hoe het uiteindelijk zal zijn! Hierbij voorzien wij een technisch plan, een beplantingsplan en de nodige informatie omtrent de verhardingen.

Contacteer ons voor uw tuinontwerp