Dé referentie in boomverzorging en snoeien en vellen van bomen

Van vader op zoon is de kennis over het snoeien en vellen van bomen overgegaan.

Om een boom op een correcte manier te snoeien, is de nodige kennis  vereist. Fruitbomen snoeien is bijvoorbeeld iets compleet anders dan leibomen snoeien. Er is ook een verschil tussen bomen wanneer ze gesnoeid kunnen worden. Dit alles zorgt ervoor dat het aangewezen is om een vakman in te huren voor uw snoeiwerken.

blad2.png

Vellen van bomen.

Het vellen van bomen is een heel gevaarlijke klus. Wij zijn gespecialiseerd in het rooien van gevaarlijke bomen. Dit vraagt de nodige ervaring die wij u van generatie op generatie kunnen bieden!

Bomen snoeien

Wij komen ter plekke kijken wat de best mogelijke optie om uw boom de juiste behandeling te geven.

Bomen vellen

De meest moeilijke bomen kunnen wij voor u op een veilige manier verwijderen. De boom wordt van kruin tot wortel verwijderd.

Verhakselen snoeihout

Het snoeiafval wordt verhakseld en afgevoerd. Stammen tot een dikte van maar liefst 18cm kan onze hakselaar perfect de baas!

Bomen vellen

De stronken van bomen kunnen volledig verwijderd worden. In vele gevallen is het best dat de stronk wordt uitgefreesd. Dit is een zware klus die met de juiste machine moet gebeuren.

Ziekten

Wanneer een boom het niet goed doet, of er tekenen zijn van een ziekte, dan komen wij langs om de juiste diagnose te kunnen stellen en het probleem te verhelpen.

Contacteer ons voor uw boomverzorging